Στη σειρά Pokémon υπάρχουν εκατοντάδες θεωρίες, πολλές από αυτές έχουν και τα αποδεικτικά στοιχεία τους, χωρίς αυτό βέβαια να λέει και πολλά. Απλώς οι Pokémon Fans μπαίνουν βαθύτερα δημιουργώντας πολλές ενδιαφέρον ιστορίες.

Για σήμερα η πρώτη μας Θεωρία είναι το Koffing και το Weezing. Τα Ghost-Type Pokémon όπως ξέρουμε έχουν την ικανότητα να εξαφανίζονται και να επανεμφανίζονται. Πολλοί Fans εκεί έξω υποστηρίζουν πως ήταν δύσκολο για την Team Rocket να πιάσει κάποιο Ghost-Type Pokémon (π.χ κάποιο Gengar) με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να πειραματιστούν σε άλλα Poison Pokémon και να φτιάξουν ένα συνδυασμό Ghost και Poison.

Και με την Team Rocket που ξέρουμε πόσο άτσαλη ομάδα είναι, τα πειράματα δεν μπορούσαν να μην αποτύχουν, με αποτέλεσμα την δημιουργία του Koffing και του Weezing. Τα κρανία στο σχέδιο τους μπορούν να θεωρηθούν ως χειρόγραφες προειδοποιήσεις. Επίσης μπορούμε να διακρίνουμε στις εκφράσεις των δύο Pokémon μια χαρά στο Koffing και την ταλαιπωρία και τον πόνο στο Weezing. Όλα αυτά βέβαια θεωρούνται θεωρίες και ιστορίες από τους Fans της σειράς που το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν το ενδιαφέρον τους!

 

 

Categories: PokeWiki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *