Όπως και στο προηγούμενο άρθρο μας για εύκολο Level Up, σήμερα έχουμε νέο οδηγό για εύκολο χρήμα! Υπάρχουν τρεις κύριοι τρόποι και πάμε αμέσως να τους αναλύσουμε.

Ο πρώτος και ο πιο απλός είναι απλά να πάτε στο Poni Coast και με την βοήθεια του Taurus να σπάσετε τους βράχους μέχρι να βρείτε κάποιο Comet Shard το οποίο μπορείτε να το πουλήσετε 30.000 το κάθε κομμάτι. Μπορείτε να το επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται για φθάσετε τον αριθμό των Comet Shard  που επιθυμείτε.

 

 

 

 

 

Επίσης μπορείτε με τον ίδιο τρόπο που κάνετε Level Up με κάποιο Chansey να πάρετε και μερικά χρήματα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε στην κατοχή σας κάποια Pokémon με τις κινήσεις Happy Hour και Pay Day αντίστοιχα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πρώτα το Happy Hour και έπειτα να επαναλαμβάνετε το Pay Day με κάθε Chansey που θα εμφανίζεται ως S.O.S Call.

Ο τελευταίος τρόπος είναι πολεμώντας τους Elite Four. Απλώς βεβαιωθείτε και πάλι ότι υπάρχει στη κατοχή σας ένα Pokémon με την κίνηση Happy Hour και ένα δυνατό Pokémon για εξοικονόμηση χρόνου.

Το μόνο που πρέπει να έχετε υπόψη είναι το Pokémon που θέλετε να »πρωταγωνιστήσει» σε μια από αυτές τις μεθόδους ( εκτός από τον Taurus ) να έχει στην κατοχή του το Amulet Coin αλλά να έχετε και ενεργοποιημένη την Roto Prize Money Power που μπορείτε να πιάσετε μέσο του Roto Loto.

Categories: PokeWiki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *